tiistai 6. toukokuuta 2014

Oosa ja jalkapallon huuma!

 
 
 
Kun monet vielä miettivät, mikä ilmiöviikko oikein on, oli Oosalla jo valmis suunnitelma. Rakkaan jalkapalloharrastuksen yhdistäminen koulutyöhön tuntui kiinnostavalta etenkin, kun valokeila tulee kohdistumaan hänen lempijoukkueeseensa Chelseaan.
 
     

  
 
Ilmiötyössään Oosa tulee tarkastelemaan jalkapallon ja hyvinvoinnin välistä yhteyttä. Hänellä ne kulkevat käsi kädessä. Oosa kertoo, että liikunnan lisäksi, jalkapallo auttaa häntä purkamaan huoliaan, sillä kentällä unohtaa kaiken muun. Harrastus on tuonut mukanaan myös paljon hyviä ystäviä.
 
 
 
 
Alusta alkaen Oosalle oli selvää, että hän tekee työnsä yksin. Hyviä puolia itsenäisessä työskentelyssä on hänen mukaansa ainakin se, että työstä voi tehdä juuri omannäköisensä. Oosa aikoo haastatella koulumme jalkapalloilijoita ja näin laajentaa näkökulmaansa. Haasteitta Oosa ei kuitenkaan ole selvinnyt. Tähän mennessä mutkia matkaan on aiheuttanut tekijänoikeuslaki, ja hän joutuikin lähettämään englanninkielisen sähköpostin Chelsealle saadakseen luvan käyttää joukkueen kuvia työssään. Oosa ei kuitenkaan lannistunut, vaan kun häneltä kysyttiin, että olisko helpompaa käyttää jotain suomalaista joukkuetta, hän kieltäytyi. Hän on valmis näkemään vaivaa, toteuttaakseen työn, jota on jo pitkään suunnitellut!
 

 
Ronja, Netta, Laura
Kuvat: Laura Seppä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti